Kuutio

Sekalaista

28.9.2006 klo 9:01

Oma blogilinkkilistani alkaa olla aika vanha. Monet blogeista on jo lopettanut ja osassa linkki osoittaa väärään paikkaan. William Fields on tehnyt elämäänsä monen muun tavoin lisää tilaa lopettamalla bloggauksen. Hän linkittää Buddha-aiheiseen tarinaan lehmien vapauttamisesta.

Kaksi hyvää blogipostausta Maedalta, joita olen ajatellut hetkittäin: 2 letters 2B human ja younger older.

Sivuhuomiona tähän väliin: näin eilen lenkkipolulla Matinkylän rannassa, kun joku ulkoilutti kahta isoa, ruskeaa lammasta ja jutteli jonkun koiranulkoiluttajan kanssa.

Aloitin taas ranskan opiskelun pitkästä aikaa. Välissä käydyt espanjankurssit häiritsevät hiukan oppimista, mutta kyllä tämä tästä. Verbit ovat unohtuneet täysin. Onneksi Saara vinkkasi Verbix-palvelusta, jonka avulla voi taivuttaa minkä tahansa verbin ja saa sen taivutukset eri aikamuodoissa.

Kaksi The Atlantic Monthly -lehden artikkelia eri vuosikymmeniltä, jotka löytyivät del.icio.us:n kautta: Is God an Accident? ja Have You Ever Tried to Sell a Diamond?

Sa.bros.us on open source del.icio.us-klooni joka pyörii php:n päällä. Olisikohan tästä jotakin iloa? Ainakin voisi kustomoida templaten kivan näköiseksi?

Live-koodausta Pythonilla.

Kuinka käyttää rannekelloa kompassina.

Dappit-palvelun avulla voi webscrapata erilaisten webbisivujen sisältöä. Vaikutti vähän hankalalta käyttää, mutta varmaan ton kymmenessä minuutissa oppisi.

Humanized on ihan tyylikäs rss-aggregaattori webissä, jonka sivu vaan skrollaa ja skrollaa ja skrollaa alaspäin. Ihan ovela.

Emotions on tyylikäs (mutta vähän ällö) webbiportfolio.

1 Comment »

  1. Ole hyvä! :) Verbix on loistava.

    Comment by Saara — 28.9.2006 @ 10:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

good buys on software pirodr! 666